Hotel El Molí

El teu lloc per descansar i gaudir de la natura
  • Recepció de l'hotel

Hotel El Molí

L'Hotel Restaurant El Molí disposa de 14 habitacions; 6 habitacions masia situades en el edifici principal i 8 habitacions superiors.

Vingui a conèixer les dues zones de l’hotel! l'espai de nova construcció disposa de 8 habitacions superiors completament equipades; totes elles amb terrasses privades; amplis llits de gran confort; i algunes d'elles disposen de banyeres d'aigües tranquil·les amb vistes al riu... L'espai de la Masia compta amb 6 habitacions recentment renovades amb tot l'equipament que necessita, amb banyeres d'aigües tranquil·les i la comoditat i el relax que es mereix.

Quan es desperti ho farà entre el xiuxiueig de l'aigua del riu i el cant dels ocells mentre respira l'aire fresc de la natura. 

Les dues parts es completen amb zones comuns, piscina desbordant exterior, pista de petanca, lloguer de bicicletes i garatge. Una construcció responsable, innovadora, preservant l'entorn meravellós del que disposa oferint descans i tranquil·litat i que combina a la perfecció amb el nostre restaurant on pot degustar plats de temporada amb productes de la zona. 

 

 

Tancat per vacances del 18 de desembre al 18 de gener. 

 

 

 Les nostres habitacions
Faci la seva reserva

Diuen de nosaltres...

"Llegamos recomendados y fue simplemente fantastico. Acogedor en medio del campo con el sonido del río, el viento chocando con los enormes árboles y el canto de los pájaros, excelente gastronomía, fina y gourmet para los amantes de lo bueno. Para descansar, pasear, leer y disfrutar de un lugar sin tiempo. Maravilloso."
- TripAdvisor
 
"El trato fue excelente por parte de todos los trabajadores y las nuevas habitaciones son perfectas, espaciosas, de diseño y con jardín propio."
- Booking
 
"We stayed here for four days in September to explore the local area, We were treated in a very firendly and hospitable manner in lovely surroundings and in a beautiful room. Can´t ask for more."
- TripAdvisor

Galeria d'imatges: