Habitacions

Habitació Superior

8 habitacions amb terrassa privada, amb vistes al riu, a la muntanya o als oliveres. 4 d'elles disposen de banyera d'aigües tranquil·les i 2 de les mateixes tenen xemeneia.

Consultar / nit

Veure detalls

Habitació Masia

Recentment renovades les habitacions Masia faran de la vostra estada una delícia, totes disposen de banyera doble, algunes amb vistes al riu i altres amb vistes a la muntanya.

Consultar / nit

Veure detalls

Habitació familiar

Per gaudir en família o amb amics. Disposem de llits supletoris integrades a les habitacions, tant en habitacions Masia com a Superior. Llits supletoris de 90x200

Consultar / nit

Veure detalls

La Suite La Torre

La Suite La Torre és una habitació completament nova estrenada el 2019.

Consultar / nit

Veure detalls

RESTAURANT

Cuina tradicional basada en productes de temporada

La família Lladó ha fet d'el Molí un referent de la comarca amb un tracte familiar i acollidor. Hi trobaran una cuina tradicional basada en el productes de temporda (carns a la brasa, caça, bolets, cargols, carxofes, faves, pèsols, tòfones...), i sempre il·lusionats per donar un punt creatiu i actual als plats més típics de la casa.

Més informació

Sobre nosaltres

L'història d'aquest molí, el molí de Calvet, comença al segle XVII, quan es va convertir en un dels molins més importants de la zona a causa de que cap treballar 3 turbines que feien rodar 3 moles de pedra gràcies a la força de l'aigua del riu Muga.

Aquest molí va ser de farina i de ciment més tard. A la zona del bar encara es conserven dues pedres de molí. Dels cinc forns que havien per coure el ciment, un encara es conserva a la zona de la terrassa del restaurant.

A partir dels anys seixanta del segle XX deixa de funcionar i es va deteriorant fins que el 1978 és adquirit per la família Lladó, Pere i Angelina.

Decideixen fer una restauració respectuosa del molí per convertir-lo en un restaurant, conservant els murs i les voltes de pedra originals.

L'any 1980, i després de 2 anys d'obres, s'inaugura el restaurant a la part baixa del molí. Mentre es va treballant amb la restauració del primer i segon pis per convertir-lo en un petit hotel de 7 habitacions que s'inaugura el 1982.

A poc a poc, es van incorporant els seus tres fills, Marc, Jordi i Eva, durant els anys 1995 i 2007. L'any 2009 comença un nou edifici annex al molí que àmplia amb vuit noves habitacions, una zona d'esmorzar, una sala comuna amb llar de foc i una piscina exterior. Aquest edifici s'inaugura al 20 de maig del 2011.

Més informació

SERVEIS

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Testimonis

Hem anat en parella a l'hotel i ha estat molt bé. Disposa de dos tipus d'habitacions, hem estat a les de la masia i són espaises i modernes. La banyera ens ha encantat. No hem dinat al restaurant però l'esmorzar buffet té una gran varietat de dolç i salat

En parella